Connectiviteitsaanpassing namiddag 3 april is uitgevoerd - loginmethode is licht gewijzigd

02/04/2013 - 06:59

De toegangswijziging is gebeurd en heeft een verandering van het inlogscherm tot gevolg. U kan klikken op de knop "Doorgaan" om in te loggen op Tridion. Merk op dat indien u Internet Explorer geconfigureerd had om uw login en paswoord te onthouden, deze informatie nu éénmalig verloren is.

Indien u zich uw paswoord niet meer herinnert, neem dan via mail contact op met onze Servicedesk, u zal een ticketnummer ontvangen en u kan dat met dit ticketnummer telefonisch contact opnemen met onze Servicedesk om uw wachtwoord terug in ontvangst te nemen.

Ter voorbereiding van een meer algemene toegang naar https://wcms.pr.belgium.be/ wordt morgenmiddag de toegangsconfiguratie voor deze bestemming aangepast - dit zou kunnen leiden tot kortstondige onbeschikbaarheid van het FedictWCMS op die verbinding.

Om problemen te vermijden raden wij u aan woensdagnamiddag zoveel mogelijk gebruik te maken van de connectie via https://wcms.extranets.belgium.be/ voor uw content management. De websites zelf blijven uiteraard steeds toegankelijk.