BeStServices (S332)

 

 

De servicefamilie "BeStServices" verwijst naar de webservices met betrekking tot de exploitatie van BeSt Adress-gegevens (codificatie van georefereerde straat- en adresgegevens in België)

 

BeSt Services - Open Data , klik :                                                                 https://opendata.bosa.be/index.nl.html
Voor een overzicht van BeSt services , klik :                                               Informatie-BeStServices-S332
Om toegang tot de BeSt services aan te vragen , klik :                         Toegang tot BeStServices
Voor de documentatie van BeSt services , klik :                                      Documentatie-BeStServices-S332                        
Om een anomalie in de inhoud van de gegevens te melden , klik :       Anomalie Procedure 

 

 

Disclaimer 

 

“De BeSt Address services bezorgen u de adresinformatie die op dit ogenblik beschikbaar is in de referentiedatabanken van de regio’s. Voor sommige federale business processen volstaat de actueel beschikbare adresinformatie nog niet om vlekkeloos te kunnen omschakelen naar een exclusief gebruik van de BeSt-adressenbron, wat uiteindelijk wel de bedoeling is als authentieke bron. Daarom werken we  samen om deze hiaten in de gegevens binnen het jaar weg te werken.

In deze tussenperiode is het  aan elke gebruiker van de BeSt Address services om te evalueren of de actuele datagegevens al voldoende bruikbaar zijn  voor toepassing in de eigen business processen. Mocht u fouten vaststellen, sommige adressen niet terugvinden of andere vragen hebben met betrekking tot de adresgegevens, dan kan u dit melden via de anomalie procedure van de betrokken regionale partner”.